PROGRAMI

Djeca su raspoređena po grupama respektirajući njihovu dob i znanje. Programe koje trenutno provodimo su:

SPORTSKI PROGRAMI

Gimnastički vrtić (3-5 god)

Djeca u ovoj grupi vježbaju prvi put samostalno, bez roditelja. Prolaze kroz zabavne i strukturirane treninge gdje ih se podučava osnovama gimnastike kroz raličite skokove, izdržaje, kovrtljaje itd. u najbitnijoj fazi života za razvoj koordinacije kako bi se dijete u ranoj fazi života upoznalo sa svijetom gimnastike kroz igru i zabavan način.
Mjesečna članarina: 200 kn

Školica gimnastike (5-9 god)

U ovoj dobi djeca svladavaju zahtjevnije elemente te nastavljaju s daljnim razvojim svojih motoričkih sposobnosti. Kroz bazične gimnastičke elemente dijete stječe kvalitetnu bazu za daljnje bavljenje sportom te su izvrsna baza za ostale sportove, olakšavaju izvedbu gimnastičkih elemenata na satu TZK te omogućava selekciju za početne natjecateljske programe u gimnastici.

Mjesečna članarina: 200 kn

Škola gimnastike (9-12 god)

Kroz svladavanje osnovnih gimnastičkih elemenata kao što su kolutovi, zvijezde, upori, visovi i skokovi djeca razvijaju koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu i snagu.Djeca svladavaju osnovne i naprednije gimnastičke elemente prilagođene njhovoj dobi i znanju. Poseban naglasak je na stjecanju navika za cjeloživotno bavljenje sportom i edukaciji kako bi djeca ostala u sustavu sporta u ovoj za njih osjetljivoj dobi.

Mjesečna članarina: 200 kn