GK Knin na 6. Žabica Kupu

S velikim entuzijazmom izvještavamo o uspješnom nastupu naših gimnastičarki na 6. Žabica kupu. Na ovom prestižnom natjecanju, naše talentirane sportašice pokazale su iznimne vještine i predanost, čime su ponosno predstavljale naš klub.

Natjecateljice Filipa Anić Matić, Elena Cvijanović, Petra Begonja, Eva Maria Zelić i Nina Marić pokazale su izvanredne nastupe, s Ninom Marić koja je zauzela ukupno 12. mjesto. Također, Ana Karanović, Sofija Martić i Tara Kundit, koja je osvojila 14. mjesto, dodatno su dokazale snagu i kvalitetu našeg kluba.

Ovo natjecanje bilo je prilika ne samo za demonstraciju gimnastičkih sposobnosti naših mladih sportašica, već i za razvoj njihovog sportskog duha i timskog rada. Ponosni smo na sve naše natjecateljice i njihove trenerice i trenere koji su ih podržavali.

Čestitamo svim našim gimnastičarkama na njihovim uspjesima i radujemo se budućim natjecanjima. Nastavljamo s radom i treningom kako bismo podržali naše sportašice u postizanju njihovih najboljih rezultata.

Za više informacija o našim aktivnostima i nadolazećim događajima, posjetite našu web stranicu www.gk-knin.hr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *