Počeli Treningi za Djecu s Poteškoćama u Sklopu Projekta “Gimnastika za Sve”

S velikim uzbuđenjem objavljujemo da su započeli treninzi za djecu s poteškoćama u razvoju u sklopu našeg inovativnog projekta “Gimnastika za sve”, koji se provodi u prostorijama Udruge “Sv. Bartolomej”. Ovaj segment projekta označava ključan korak prema uključivanju i osnaživanju djece svih sposobnosti u gimnastičkim aktivnostima.

Treninzi su posebno dizajnirani da udovolje individualnim potrebama svakog djeteta, vodeći ih kroz različite gimnastičke vježbe i aktivnosti. Naši posvećeni treneri, uz asistenciju stručnog osoblja, usredotočeni su na razvoj motoričkih sposobnosti, jačanje samopouzdanja i poticanje socijalne interakcije među djecom.

Kroz ovakav pristup, program “Gimnastika za sve” teži stvaranju inkluzivnog i poticajnog okruženja gdje djeca s poteškoćama mogu napredovati i razvijati se. Zahvaljujemo Udruzi “Sv. Bartolomej” na njihovoj podršci i suradnji koja je neophodna za uspjeh ovog projekta.

Pozivamo zajednicu da podrži ovu važnu inicijativu i prati napredak naših mladih sportaša. Za više informacija o treninzima i projektu “Gimnastika za sve”, posjetite našu web stranicu www.gk-knin.hr.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *