GK Kninu Odobren Projekt “Gimnastika za Sve”

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Gimnastičkom klubu Knin odobren projekt “Gimnastika za sve”. Naša prijava upućena na Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja za 2023. godinu, koji je raspisalo Ministarstvo turizma i sporta, rezultirala je pozitivnim odgovorom i financijskom podrškom u iznosu od 16.110,00 eura.

Ova financijska injekcija, od koje će 80% troškova snositi Ministarstvo turizma i sporta, a preostalih 20% pokrit će naš klub, omogućit će nam da dodatno unaprijedimo naše programe i pružimo bolje uvjete za sve naše članove. Projekt “Gimnastika za sve” usmjeren je na promicanje gimnastike kao sredstva za tjelesni i mentalni razvoj djece, s posebnim naglaskom na inkluziju djece s poteškoćama u razvoju.

Ovo je veliko priznanje za naš klub i motivacija da nastavimo s našim radom, pružajući djeci priliku da uče, rastu i razvijaju se kroz gimnastiku. Zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta na povjerenju i podršci te se veselimo svim budućim uspjesima koje će ovaj projekt donijeti.

Ostanite s nama i pratite sve novosti i događanja vezana uz projekt “Gimnastika za sve”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *